top of page

Ilmoittautuminen

Kevätkauden osalta ilmoittautuminen suljettu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika-järjestelmän kautta. Jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja ilmoittautuminen tapahtuu koko kaudeksi kerrallaan. Kausia on vuodessa kolme kevät-, kesä- ja syyskausi.

Luo tunnukset hoikaan/käytä olemassa olevia tunnuksia. Rekisteröi ensin itsesi ja sen jälkeen luo alikäyttäjätunnus lapsellesi.  Sen jälkeen ilmoita lapsesi haluamaasi ryhmään.

Tarkemmat ohjeet avautuvat uudelle sivulle, kun klikkaat tästä.

Huomioithan, että kokeilutunnille ei varata paikkaa hoikasta.

Peruutusehdot

  • Paikka ryhmästä on mahdollista peruuttaa 14vrk ennen kauden alkua.

  •  Kevätkausi alkaa 9.1.2023 kilpajoukkueilla ja kilpailemaan tähtäävillä joukkueilla (Safiirit, Kristallit, Opaalit) / Kevätkausi harrasteryhmissä alkaa 16.1.2023.

  • 7-13vrk ennen kauden alkua tapahtuvasta peruutuksesta veloitetaan 50% kausimaksusta.

  • 0-6 vrk ennen kauden alkua peruutetusta tai peruuttamattomasta paikasta veloitetaan 100%.

  • Maksettu kausimaksu palautetaan, mikäli osallistuminen on peruutettu ehtojen mukaisesti.

Maksu

Kausimaksusta lähetetään automaattisesti lasku ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Hoikassa voit myös tarkastella omia laskujasi. Jos lasku ei näy sähköpostissa, niin tarkistathan roskapostin/tarjoukset.

Aikuisten tunnit voi maksaa myös Smartum sovelluksella tai liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu normaalisti ja ota ensimmäiselle harjoituskerralle liikuntasetelit mukaan / maksa sovelluksessa. Mikäli samalle kaudelle osallistuu samasta perheestä useampi, kuin yksi lapsi, edullisemmasta lapsesta saa -15% sisaralennuksen. Alennuksen saa olemalla yhteydessä: ojtanssijavoimistelu@gmail.com

Ryhmien toteutuminen ja varasijat

Ryhmästä riippuen osallistujia otetaan 8-15. 

Ryhmien ollessa täysiä, varasijoille ilmoittaudutaan myös Hoikan kautta. Paikan vapautuessa otamme sinuun yhteyttä, jolloin voit ottaa paikan vastaan tai muutoin se luovutetaan seuraavalle.

Ilmoittautumalla vakuutat lukeneesi ja hyväksyväsi tietosuojaselosteen ja valmennussäännön.

Tervetuloa voimistelemaan!

 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page