top of page

Jaoston
esittely

Jaosto

Tanssi- ja voimistelujaosto on perustettu 2021. Jaostomme tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Jaoston lajeina ovat tanssillinen voimistelu sekä joukkuevoimistelu. Jaostomme joukkueita osallistuu Suomen voimisteluliiton tapahtumiin ja kilpailuihin. Tarjoamme myös matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia, joissa pääpaino on perusliikunta- ja voimistelutaitojen harjoittelussa.

Kuulumme Orimattilan Jymyyn. Jaosto vastaa kuitenkin itsenäisesti toiminnan järjestämisestä sekä taloudesta.

Ohjaajien esittelyt

DSC_0470.JPG

Kata Pulkka

Jaoston puheenjohtaja

Kristallien, Timanttien, Opaalien ja soveltavan voimistelun vastuuohjaaja

Harrastin nuorena tanssillista voimistelua monen monta vuotta ja ohjasin voimistelua  jo 13-vuotiaasta sinnikkäästä pikkutytöstä lähtien. Harrastukseni päättyi lopulta alaselkävammaan ja elämä vei eteenpäin muille teille. 

Nyt monta vuotta liikunta-alan yrittäjyyttä takana palasin juurilleni ja perustin tämän jaoston.  

Olen käynyt pikaisesti hankkimassa parikin eri ammattia, suorittanut asepalveluksen ja työskennellyt rauhanturvaajana. Intohimoni on kuitenkin ihmisen liikkeen, kehittymisen ja vammojen kuntoutuksen ymmärtämisessä, jota varten myös kouluttauduin fysioterapeutiksi. Olen enemmän, kuin kiitollinen, että saan liittää osaamiseni osaksi voimistelua ja olla mukana tässä nuorten voimistelijoiden matkassa.

 

Töiden ulkopuolella olen myös itse aktiivinen liikkuja. Voimistelua tulee harjoiteltua edelleen omatoimisesti viikoittain muiden harrastusten lomassa. Olen myös pienen lapsen äiti, joten perhe-elämä tuo omaa vauhtiaan vapaa-aikaan."

IMG-20220628-WA0004.jpg
258739079_262190175937725_1311136800010617053_n.jpg

Eva Käyhkö

Voimistelukoulujen apuohjaaja

"Tällä hetkellä olen lukiossa ensimäisellä luokalla. Olen harrastanut kilpacheerleadingiä noin 8 vuoden ajan ja myös valmentanut 6-12 vuotiaita kahden vuoden ajan. Ohjaamisessa parasta on nähdä lasten kehittymistä ja onnistumisia!"

247458267_248253647331378_7013818127064288814_n.jpg

Venla Paasonen

Voimistelukoulun vastuuohjaaja

"Tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa. Opinnoissani suuntaudun valmentamiseen ja kilpaurheiluun.

Nuorena harrastin tanssia useiden vuosien ajan kunnes polvivamman takia tanssiminen sai jäädä. Tämän jälkeen innostuin kuntosalilla käymisestä ja löysinkin nykyisen harrastukseni fitneksen.

Tanssiessani ohjasin lastentanssia sekä nykytanssia eri ikäisille lapsille. Tämän jälkeen olen työskennellyt kuntosalilla sekä parkour -ohjaajana."

IMG-20220712-WA0000 (1).jpg

Emilia Lehtomäki

Smaragdit-ryhmän vastuuohjaaja

"Moikka! Mun nimi on Emilia ja vedän tanssillista voimistelua Jymyllä. Opiskelen Vierumäellä liikunnanohjaajaksi kolmatta vuotta ja valmistun ensi keväänä.

Liikunta on iso osa mun elämää ja sitä onkin tullut harrastettua monen eri lajin parissa. Tanssin ja voimistelun pariin oon eksynyt jo pienenä harrastaen ensin voimistelua muutaman vuoden ja jatkaen siitä sitten tanssiin lajeina mm. jazz, hiphop ja baletti. Oon iloinen ja eloisa tyyppi ja mun tunneilta ei vauhtia ja hymyä puutu."

Heidi Aspola

Voimistelukoulujen (3-5v ja 5-6v) vastuuohjaaja,

Soveltavan voimistelun toinen vastuuohjaaja

"Hei olen Heidi Aspola ja koulutukseltani lastenohjaaja. Työskentelen varhaiskasvatuksessa. Liikunta on minulle tärkeä osa elämää. Minulla on tanssi taustaa nuoruudesta."

bottom of page