Seuravaatteet

Edustusvaatteiden tilaus

Kilpailuihin / Suomen voimisteluliiton tapahtumiin osallistuville joukkueille suositellaan seuran edustustakin ostamista. Myös kaikki muut jaoston jäsenet voivat tilata edustusvaatteita. Edustusvaatteiden tilausaika on 28.2-13.3.2022.

Edustusvaatteet

Edustusvaatteita voi tilata ainoastaan aikavälillä 28.2-13.3.2022

Jaoston edustustakki logolla

- Lasten koot 60,80€

- Aikuisten koot 66,80€

Painijaselkäinen edustustoppi logolla

- Lasten koot 43,90€

- Aikuisten koot 47,30€

Tilausehdot Piruetin seurasivuille

Jaoston edustusvaatteet tilataan Piruetin seurasivuilta. Sopimushintaisia tuotteita voi tilata ainoastaan kirjautumalla seurasivuille seuran omalla aktivointikoodilla.
Seurakohtaisilla painetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Eli takki tai toppi, johon on painettu seuran logo ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Muilla ns. perusvalikoiman tuotteilla on normaalit vaihto- ja palautusoikeudet.  

Toimitus

Edustusvaatteet, jotka on tilattu aikavälillä 28.2-13.3, toimitetaan jaoston osoitteeseen. Edustusvaatteiden toimitus tapahtuu kootusti viimeistään viikolla 15. Vaatteet jaetaan heti niiden saavuttua seuraavalla voimistelutunnilla tuotteiden tilanneille. Mikäli tilaat tilausjakson ulkopuolella muita tuotteita seurasivujen kautta, niin toimitus tapahtuu ostajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Muut tuotteet

Piruetin seurasivuilla on myös alennettuun hintaan (-10%) mahdollista ostaa voimistelutrikoita jalkalenkeillä sekä puolitossuja. Näitä tuotteita voi tilata myös kevään edustusvaatetilaus ajan ulkopuolella. Tällöin tuotteet toimitetaan ostajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Tarkemmat tiedot tuotteista ja tilaaminen

Täältä pääset seurasivuille: https://piruetti.fi/seurat/ 

Seurasivujen aktivointikoodi on: ojtanssijavoimistelu

Piruetin kokotaulukon löydät täältä: https://piruetti.fi/kokotaulukko