top of page

Soveltava voimistelu

Special Olympics RV harjoitukset_2021_kuva_VilmaPekkala004.jpg

Soveltava voimisteluryhmä

Soveltavalla voimistelulla tarkoitetaan sellaista liikuntaa, joka soveltuu henkilöille, joilla on sairauden, vamman, heikentyneen toimintakyvyn tai sosiaalisen tilanteen vuoksi haasteita osallistua tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.

 

Soveltavaan voimisteluryhmään ovat tervetulleita kaikki erityistä tukea tarvitsevat lapset 5-vuotiaasta ylöspäin. Syyskauden aikana harjoitellaan ryhmän tasolle soveltuvia joukkuevoimisteluliikkeitä ja perusliikkumistaitoja. Joulukuussa ryhmä pääsee myös esiintymään joulunäytöksessä.  

Soveltava voimistelu on osa Suomen voimisteluliiton Erityistä voimaa-hanketta.

Esteettömyys

Tunnit pidetään Erkko-lukiolla. Erkko-lukiolla on porrasnosturi, jota on mahdollista tarvittaessa käyttää, olethan tällöin etukäteen yhteydessä. 

Ulko-ovesta saavutaan aulatilaan, josta pääsee saliin. Saliin mennään aulatilan kautta. Wc-tilat löytyvät samasta kerroksesta. Aulakerroksessa ei ole kuitenkaan inva-wc:tä. 

Avustajat

Avustajat ovat tervetulleita mukaan tunneille. 

Aika ja paikka:

  • Maanantaisin klo.16:30-17:30 Erkko-lukion salissa

Kevätkausi: 16.1-14.5.2023

Ohjaajat: Kata Pulkka 

Mikäli sinulla on kysyttävää niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä: Kata Pulkka / 0503222143 / fysiokata@gmail.com

Tähän ryhmään on mahdollista hypätä mukaan kesken kauden. Olethan yhteydessä kokeilukerrasta ja ilmoittautumisesta: ojtanssijavoimistelu@gmail.com

bottom of page