Soveltava voimistelu

Special Olympics RV harjoitukset_2021_kuva_VilmaPekkala004.jpg

Soveltava voimisteluryhmä

Soveltavalla voimistelulla tarkoitetaan sellaista liikuntaa, joka soveltuu henkilöille, joilla on sairauden, vamman, heikentyneen toimintakyvyn tai sosiaalisen tilanteen vuoksi haasteita osallistua tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.

 

Soveltavaan voimisteluryhmään ovat tervetulleita kaikki l erityistä tukea tarvitsevat lapset 5-vuotiaasta ylöspäin. Syyskauden aikana harjoitellaan ryhmän tasolle soveltuvia joukkuevoimisteluliikkeitä ja perusliikkumistaitoja. Joulukuussa ryhmä pääsee myös esiintymään joulunäytöksessä.  

Soveltava voimistelu on osa Suomen voimisteluliiton Erityistä voimaa-hanketta.

Esteettömyys

Salivuoro on haettu Erkko-lukiolle. Erkko-lukion ulko-oven portaiden yhteydessä on luiska. Ulko-ovesta saavutaan aulatilaan, josta pääsee saliin. Sali on siis samassa kerroksessa. Wc-tilat löytyvät samasta kerroksesta. Aulakerroksessa ei ole kuitenkaan inva-wc:tä. 

Avustajat

Avustajat ovat tervetulleita mukaan tunneille. 

Aika ja paikka:

Kaupungin salivuorot vahvistuvat kesäkuussa, harjoittelupaikkoihin voi tulla muutoksia. Mikäli muutoksia tulee, niistä ilmoitetaan ilmoittautuneille.

  • Tiistaisin klo.18:30-19:30 Erkko-lukion salissa

Syyskausi: 29.8-18.12.2022

Ohjaajat: Kata Pulkka & Heidi Aspola

Mikäli sinulla on kysyttävää niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä: Kata Pulkka / 0503222143 / fysiokata@gmail.com