top of page

Tukea harrastusmaksuihin

Voimistelukoulu - foto Milla Vahtila (232 of 267).JPG

Sisaralennus

Meillä on käytössä alennus, kun samasta perheestä kaksi tai useampi lapsi harrastaa jaostossa. Alennus on -15% edullisemmasta kausimaksusta.

Pelastakaa lapset ry

Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. 

Harrastustukea myönnetään

  • lapsen harrastamisen edellyttämiin yksilöityihin hankintoihin tai kuluihin: harrastusvälineiden hankintaan, tunti- ja kausimaksuihin tai muihin osallistumisen edellyttämiin kohtuullisiin kustannuksiin

Tukea voi hakea omalla paikkakunnalla sijaitsevalta Pelastakaa Lasten paikallisyhdistykseltä, joka on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Jos paikkakunnalla ei ole yhdistystä, voit tiedustella tukimahdollisuudesta sinua lähinnä sijaitsevalta yhdistykseltä. Tästä pääset Lahden yhdistyksen nettisivuille.

Hope ry

Yhdistys auttaa vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä (joissa 0-17 vuotiaita lapsia) sekä huostaanotettuja lapsia. Yhdistys tukee myös lasten harrastustoimintaa ja toteuttaa vapaa-ajan elämyksiä. Täältä pääset lukemaan lisää.

Tukikummit-säätiö

Tuki-kummit säätiön avustusten tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten tilannetta ja siten ehkäistä syrjäytymistä. Avustuksia myönnetään esimerkiksi opiskelun, kouluttautumisen ja harrastusten välittömiin kustannuksiin, vaatteisiin ja kenkiin. Täältä pääset lukemaan lisää.

Tukilinja

Tukilinjan apurahat on tarkoitettu henkilöille, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen toimintarajoite, joka vaikeuttaa arjessa toimimista. Liikunta- tai aistivamman ohella tällaisen rajoitteen voi aiheuttaa pitkäaikaissairaus, mielenterveysongelma tai neurologinen poikkeavuus.

Apurahat on suunnattu vähävaraisille. Täältä pääset lukemaan lisää.

bottom of page